// KAD NEMAŠ JK POKUŠAJ DA JE NAPRAVIŠ OD SEBE //

by - новембар 16, 2016




Da se razumemo na početku. Poštujem I volim rad i Jelene Karleuše i Sajsi MC.

Kao što svi već znaju reperka i pop pevačica su snimile pesmu LOKAL BEOGRADIZAM. Dugo se pričalo i pisalo o tome a fanovi su sa nestrpljenjem čekali pesmu i album Dive. Međutim, po mom mišljenju je Sajsi otišla pogrešnim putem. Snimila je pesmu sa jednom folk pevačicom. Od kada hardcore muzika ide sa folk muzikom? Počinje pesma, Sajsi repuje a iza nje trube. Šta mislite o tome? To ide uz nju?

Iskreno, mešavina ribetine JK i brutalne Sajsi bi bio pun pogodak. Tekst pesme bi dotakao i današnje „pevaljke“, tačnije njihov stil i moral. Dobro se zna da ni jedna ni druga nemaju dlake na jeziku. Pošto je do tad Diva po nešto i pričala o albumu, kao i o pesmi sa Sajsi, jedna folk pevačica je to videla i brže bolje je iskoristila ideju i snimila pesmu sa njom. Jasno je da ni vi ne biste ostali ravnodušni kada bi vam neko ukrao ideju. Zato je JK objavila da pesma sa reperkom neće ugledati svetlost dana iako je bila već gotova. Poznato je da sve što Diva uradi privuče pažnju originalnošću. Sve se sleglo a fanovi su ostali bez jedne jako dobre pesme. Ili nisu?

Pre nekoliko dana pojavila se jedna ekstravagantna slika na internetu. Sajsi koja brutalno izgleda, a pored nje, sa dugom plavom kosom leđima okrenuta pevačica. Naravno da su svi pomislili da je to JK posle onoliko priča o pesmi, ali zar JK nema bolju pozadinu od pevačice na slici? Ispostavilo se da je to samo dobra  reklama koju je Sajsina ekipa napravila. DA, reklama preko Karleušinih leđa. Nije ni prva ni poslednja koja je to uradila. Očigledno je trend da se imitira Diva, ali su ipak sve to samo imitacije...

You May Also Like

2 коментара