// SATURDAY CRUSH //

by - март 18, 2017


Drugačija, talentovana, prelepog izgleda, jedinstvena, Elena Kitić.

Ko je zapravo ona i kad se pojavila?
Elena Kitić je pevačica koja svojom pojavom sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zauzela je pažnju javnosti kada je snimila pesmu sa najpoznatijim bosanskim reperima (Jala Brat i Buba Corelli). Pesma se zove Folira i za jako kratko vreme je brojila milionske preglede na jutjubu.

Mnogi misle da je to njena prva pesma, ali je ona iza sebe ostavila bar jednu kvalitetnu numeru. Snimila je pesmu na engleskom jeziku pod nazivom Better Days. Pored fantastičnog vokala, pesmu prati i svetski odrađen spot. Preporučujem da poslušate i pogledate ukoliko već niste.




Kada sam već spomenuo brojke, želim da naglasim da one nisu glavni pokazatelj kvaliteta i nečega što je vredno. Svedoci smo velikog broja lažnih pregleda (ili se možda varam da je Severina popularnija od Lejdi Gage?). Iako se radi o kvalitetnoj numeri, verovatno vreme i njeno ime tada nisu doprineli popularnosti kakvu danas ima. Smatram da je takav paket da može napraviti nešto i van granica naše zemlje. Po mom mišljenju Elena zasigurno korača ka velikom uspehu.



Elena trenutno snima pesmu čiji naziv i dalje nije poznat, ali verujem da će pesma nadmašiti prethodna dva hita. Pametan odabir žanra i način na koji je plasirala pomenuti hit Folira i pesmu Ne volim (sa istim, gore pomenutim izvođačima) omogućili su da ona sama dopre do publike.
Opčinjen sam njenom nesvakidašnjom azijskom lepotom i specifičnim modnim ukusom.

Ko bi rekao da će miks turbo folkera (njeni roditelji, Mile Kitić i Marta Savić) naslediti ova devojka koja je daleko od tog žanra. Sve u svemu, Elena je jedna uspešna devojka koja sama cilja ka uspehu u ovom poslu.

Ovde se možete i sami uveriti koliko ova devojka vredi i zrači svojom lepotom:


You May Also Like

0 коментара